Άρης : Οριστική συμφωνία με Μπρούνο Γκάμα, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος

Άρης : Οριστική συμφωνία με Μπρούνο Γκάμα, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος

«Μπαμ» με τον 30χρονο Πορτογάλο εξτρέμ από τον Άρη, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Αρης να ολοκληρώσει μια ακόμη σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος φυσικά για τον Μπρούνο Γκάμα, με τον οποίο οι κιτρινόμαυροι έδωσαν τα χέρια! Πλέον ο Γκάμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επισήμως!

Είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες οτι ο Πάκο Ερέρα αναζητά έναν παίκτη που να αγωνίζεται ως εξτρέμ, κυρίως από την δεξιά πλευρά και να που τον βρήκε στο πρόσωπο του έμπειρου 30χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Γκάμα έχει θητεία

Σε Μπράγκα, Πόρτο, Βιτόρια Σετούμπαλ, Ρίο Αβε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ντνίπρο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Αλκορκόν. Επίσης είναι διεθνής με τις όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας (ως και την U23).

Τέλος να σημειώσουμε οτι είναι μεν δεξιοπόδαρος, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τοσο στην αριστερή πλευρά, όσο και πίσω από τον επιθετικό. Οσον αφορά τη συμφωνία του με τον Αρη, αναμένεται να είναι διετούς διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ