Ξεκινούν οι αποδεσμεύσεις στον Άρη

Ξεκινούν οι αποδεσμεύσεις στον Άρη

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Πάκο Ερέρα θα κληθούν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, προκειμένου να διευθετηθούν οι υποθέσεις τους.

Μια εκκρεμότητα που αφορά το ρόστερ στον Άρη είναι η αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών, που ο Πάκο Ερέρα δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν.
Τόσο ο Κενάν Μπαργκάν όσο και ο Χουσεΐν Μουμίν έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού και, άλλωστε, αμφότεροι δεν ακολούθησαν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της.
Οι δύο παίκτες θα έχουν συνάντηση για το ζήτημα με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, αν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα (07/08).
Η υπόθεση του πρώτου είναι αυτή που απασχολεί κυρίως τους ανθρώπους της ομάδας, με «αγκάθι» το μεγάλο του συμβολαίου, που είναι της τάξης των 150.000 ευρώ, όπως και την έλλειψη προτάσεων από άλλους συλλόγους.
Ο Μουμίν, από την άλλη, δεν έχει τόσο υψηλό συμβόλαιο και ενδιαφέρει τα Τρίκαλα και τον Ηρακλή, οπότε οι δύο πλευρές αναμένεται να καταλήξουν σχετικά εύκολα σε συμφωνία.
Σε αυτά τα ονόματα είναι πολύ πιθανό να προστεθούν και άλλα τόσα με βάση κάποιες αρχικές σκέψεις του προπονητή του Άρη, που πλέον έχει διαμορφώσει την εικόνα που ήθελε για τον κάθε παίκτη από τις μέχρι τώρα προπονήσεις και τα φιλικά στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ