ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Κόντε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Κόντε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

Ο Ισπανός αισθάνεται μικροενοχλήσεις και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Χωρίς τον Πέδρο Κόντε θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, καθώς ο Ισπανός στράικερ αισθάνεται μικροενοχλήσεις και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Ο Γιάννης Πετράκης προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Ιβηρα επιθετικού και τον άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό φιλικό στο Αγρίνιο.

Το όνομα του Πέδρο Κόντε προστέθηκε στη μακρά λίστα των απόντων, καθώς στο αυριανό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν επίσης οι Κακούμπα, Κάστρο και Λέο, οι οποίοι ακολούθησαν  ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Λίλα, Μπουκουβάλας, Παμλίδης που έκαναν φυσιοθεραπεία. Εκτός έμεινε και ο Μπετρά, ο οποίος μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από το ρόστερ του «Αγιαξ της Ηπείρου». Ο 22χρονος φορ δεν υπολογίζεται από τον έμπειρο τεχνικό και όπως όλα δείχνουν θα λύσει τη συνεργασία του με το σύλλογο των Ιωαννίνων.

Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ