Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ! (pics)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο εκπρόσωπο του Πέντρο Βίτορ, που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Στον δρόμο για την Ελλάδα από το μεσημέρι ο παίκτης, αύριο το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα.

Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ! (pics) | to10.gr

Από to10.gr ενημερωθήκατε κατ’ αποκλειστικότητα για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκλεισε τον Πέντρο Βίτορ και τον φέρνει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, η Ενωση ολοκλήρωσε σήμερα και το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του 20χρονου εξτρέμ της Σπορτ Ρεσίφε.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ της διοίκησης των Κιτρινόμαυρων και του εκπροσώπου της εταιρείας «Elenko Sports», που βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Τετάρτης, ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ της Ενωσης και της βραζιλιάνικης ομάδας. Με την ΑΕΚ να μην προσφέρει χρήματα στην ομάδα του Ρεσίφε, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 20-30%.

Επίσης, στη συζήτηση των δύο πλευρών συμφωνήθηκαν και τα οικονομικά δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, λοιπόν, η ΑΕΚ προσφέρει 5ετές συμβόλαιο στον Πέντρο Βίτορ, με τις απολαβές του, ωστόσο, να μην έχουν γίνει γνωστές, αλλά να είναι αντίστοιχες ενός φέρελπι ταλαντούχου. Εξάλλου, ως τέτοιος αποκτήθηκε ο 20χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός από τους Κιτρινόμαυρους, αφού πρώτα τον δει στις προπονήσεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Βίτορ αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή το μεσημέρι, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Βραζιλία. Ένα ταξίδι που βάσει προγράμματος θα διαρκέσει σχεδόν 20 ώρες, λόγω των πτήσεων που πρέπει να αλλάξει ο νεαρός ποδοσφαιριστής! Ο οποίος, ωστόσο, δεν ενοχλείται καθόλου από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στις οποίες εξέφρασε και την αγάπη του για την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω των μηνυμάτων που έχει λάβει από φίλους της Ενωσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο