Αλλαγή έδρας στο φιλικό του Άρη με ΠΑΣ

Αλλαγή έδρας στο φιλικό του Άρη με ΠΑΣ

Οι κίτρινοι επιθυμούν να προφυλάξουν τον καινούριο τους χλοοτάπητα, που δεν είναι ακόμη έτοιμος για κανονική χρήση, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν βελτιωτικές εργασίες σε εσωτερικούς χώρους του Κλεάνθης Βικελίδης.

Το φιλικό του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/08) δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οι άνθρωποι της κίτρινης ΠΑΕ πήραν την απόφαση αυτή μετά το χτεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα, βλέποντας την κακή εικόνα που παρουσίασε ο χλοοτάπητας, ο οποίος αντικαταστάθηκε πρόσφατα. Αυτό που θέλουν είναι να προφυλαχθεί προς το παρόν, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το πρώτο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, που θα οριστεί πιθανότατα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το πιθανότερο για το προσεχές φιλικό, πάντως, είναι να επιλεχθεί άλλο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και στα Γιάννενα.

Την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης με τη συνοδεία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, και του υπεύθυνου της εταιρίας που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του Κλεάνθης Βικελίδης, Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, έκαναν σήμερα (10/08) επιθεώρηση στα αποδυτήρια του γηπέδου. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουν εκεί εργασίες για την αναμόρφωση των χώρων των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, καθώς και των γραφείων των διαιτητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ