Οι πιθανές έδρες για το φιλικό του Άρη με ΠΑΣ

Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί μεν στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς στους Ζωσιμάδες εκτελούνται έργα.

Οι πιθανές έδρες για το φιλικό του Άρη με ΠΑΣ | to10.gr

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό του Άρη με τη Λάρισα, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ευνοεί τη διεξαγωγή παιχνιδιού. Οι άνθρωποι της κίτρινης ΠΑΕ επιθυμούν να προφυλάξουν τον νέο τους χλοοτάπητα για να μην επιβαρυνθεί και να είναι σε καλή κατάσταση στον πρώτο εντός αγώνα του πρωταθλήματος μέσα στον Σεπτέμβριο.

Για το λόγο αυτό, το φιλικό με τον ΠΑΣ (18/08) δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα τους, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, και οι δυο ομάδες εξετάζουν όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους.

Η λύση των Ζωσιμάδων έχει απορριφθεί, καθώς όπως ενημέρωσαν οι Γιαννιώτες στο γήπεδό τους εκτελούνται έργα και δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα. Στη Θεσσαλονίκη διαθέσιμες έδρες είναι αυτές του Καυτανζογλείου και της Ευκαρπίας και σε μια από τις δυο αναμένεται να καταλήξουν μέσα στις επόμενες μέρες οι δυο πλευρές.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο