Ερασιτέχνης  Παναθηναϊκός : «Δίνουμε δωρεάν τη Λεωφόρο»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός : «Δίνουμε δωρεάν τη Λεωφόρο»

Ο Ερασιτέχνης παραχωρεί το «Απόστολος Νικολαϊδης» στην ΠΑΕ για το φιλικό με τον Λεβαδειακό χωρίς επιβάρυνση.

Σε μια κίνηση με την οποία προφανώς θέλει να… στριμώξει ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι παραχωρεί τη Λεωφόρο δωρεάν στην ποδοσφαιρική ομάδα για να δώσει το φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Το ΟΑΚΑ άναψε «κόκκινο φως» στους «πράσινους» για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου στις 18 Αυγούστου λόγω επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου στο ματς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Παναθηναϊκός ψάχνει γήπεδο για να δώσει το φιλικό με τους Βοιωτούς.

Ετσι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης; Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στα μέλη του συλλόγου να έχουν έτοιμο το γήπεδο για να φιλοξενήσει το φιλικό εάν βέβαια θελήσει η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει:

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου , προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ