Οι αγγλικές «ευκαιρίες» και η 3άδα της λίστας των φορ

Οι αγγλικές «ευκαιρίες» και η 3άδα της λίστας των φορ

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά της Πρέμιερ Λιγκ για σέντερ φορ από το πάνω ράφι, αλλά συνεχίζει τις επαφές και για Σολδάνο, Κούκα, Ρούι Φόντε. Οι εξελίξεις με το «6άρη»

Η Πρέμιερ Λιγκ ξεκίνησε. Αλλά οι μεταγραφές στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας τελείωσαν. Οι ομάδες δεν μπορούν να αγοράσουν, παρά μόνο να δώσουν. Και πλέον ήδη η διαδικασία του «αδειάσματος» των ρόστερ έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά. Με τον Ολυμπιακό να είναι σε εγρήγορση και να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές από το Νησί, που του αρέσουν και οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα από ό,τι πριν τη λήξη των μεταγραφών.

Αυτή τη στιγμή οι περισσότερες αγγλικές ομάδες αναζητούν προτάσεις για να παραχωρήσουν παίκτες που «περισσεύουν» στα ρόστερ τους. Ονόματα «βαριά», που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν… διαθέσιμα προς μεταγραφή, αλλά λόγω της νέας μεταγραφικής συνθήκης που βιώνει το ποδόσφαιρο του Νησιού, «ξέμειναν» και τώρα πρέπει να βρουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης και επαφών, για την περίπτωση που βρεθεί κάποιος παίκτης που θα μπορέσει να αποκτηθεί, είτε με μεταγραφή είτε δανεικός και να κάνει τη διαφορά. Διότι η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. Τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός ήδη βρίσκεται σε επαφές με τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει, αλλά παράλληλα έχει τα μάτια του ανοιχτά, καθώς πολλές φορές προκύπτουν περιπτώσεις παικτών στις οποίες απλά δεν μπορείς να πεις «όχι». Η περίπτωσ του Ρούι Φόντε, για παράδειγμα, είναι από αυτές που αρέσουν και παράλληλα το deal που προσφέρεται από τη Φούλαμ αποτελεί «ευκαιρία». Με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να μην βιάζεται και να κρατάει «ζεστό» τον παίκτη προς το παρόν.

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν το ίδιο με τον Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Μπράγκα είναι παίκτης στο στιλ που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι δεν αφήνουν την περίπτωσή του, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είναι «εύκολη» ή… ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, στον Πειραιά συνεχίζουν τις επαφές και για την περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο. Του 23χρονου Αργεντινού φορ της Ουνιόν Σάντα Φε, που έχει ξεχωρίσει από τους Ερυθρόλευκους και αποτελεί παίκτη που αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη, από την Αργεντινή προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ενώ και ο εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε ότι είναι σε επικοινωνία με τους Πειραιώτες, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του to10.gr.

ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΓΚΙΓΕΡΜΕ, ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις επαφές του και για την απόκτηση αμυντικού μέσου. Ο Γκιγέρμε έμεινε πάλι εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την Οβιέδο, όπως αναμενόταν, με τον ίδιο να πιέζει ασφυκτικά, πλέον, ώστε να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα η μεταγραφή του. Ο ίδιος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν πλησιάσει στις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας, ενώ η νέα πρόταση που λέγεται πως έκανε η Σάο Πάουλο, δεν είναι καλύτερη από των Ερυθρόλευκων.

Φυσικά στον Πειραιά δεν παρατούν καμία υπόθεση. Παρά τα δημοσιεύματα από τη Νιγηρία και την Πορτογαλία, που αναφέρονται σε προτάσεις της Μπορντό και της Μαρσέιγ για τον Μίκελ Αγκού, προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, με την Πόρτο να είναι ανοιχτή και στο ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, με οψιόν αγοράς. Από εκεί και πέρα, στην Τουρκία υπήρξε… κύμα αναπαραγωγής της χθεσινής πληροφορίας του to10.gr για την περίπτωση του Γουίλιαμ Βενκέρ, που ενδιαφέρει και είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Αντάλιασπορ.

Τέλος, για τον Στεφάν Εμπιά, που επίσης αποτελεί ένα από τα ονόματα της λίστας για τη θέση «6», από την Αγγλία έγινε γνωστό ότι η Μπέρνλι (πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League), εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ