«Και η ΑΕΚ στο παιχνίδι για Σολντάνο» (vid)

«Και η ΑΕΚ στο παιχνίδι για Σολντάνο» (vid)

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολντάνο, βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ. Η ατάκα του παίκτη για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός κινείται όπως είναι γνωστό για την απόκτηση σέντερ φορ και το όνομα του Φράνκο Σολντάνο της Ουνιόν Σάντα Φε, έχει κερδίζει έδαφος και βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο όπως διαβάσατε χτες από to10.gr.

Ο 23χρονος σέντερ φορ αγωνίστηκε κανονικά με την ομάδα του και μάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στην Αλντοσίβι (1-0). Μετά το ματς ο Σολντάνο ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και απάντησε τα εξής:

«Όλη την εβδομάδα αυτή είχα το μυαλό μου στην ομάδα μου. Ήμουν και είμαι επικεντρωμένος στην Ουνιόν. Μπαίνουμε σε μία εβδομάδα που θα δούμε τι θα γίνει για μένα και την επόμενη ομάδα μου. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι».

Παράλληλα η αργεντίνικη Ole σε δημοσίευμά της αναφέρει πως υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» για τον ποδοσφαιριστή, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ. Αυτό είναι πολύ πιθανό να αποτελεί κίνηση τακτικής από μεριάς Σάντα Φε για να πιέσει τις εξελίξεις μιας και η πλευρά του Σολντάνο επιβεβαιώνει μόνο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει ανταγωνισμός για τον παίκτη που τον… τσεκάρουν σύμφωνα με δημοσιεύματα και οι Λεβάντε και Γουεστ Μπρόμιτς, ενώ φημολογείται και πρόταση της Βελέζ που προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός στράικερ στο χτεσινό ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ