Σολδάνο: «Με δελεάζει η Ελλάδα, μεγάλος ο Ολυμπιακός»

Σολδάνο: «Με δελεάζει η Ελλάδα, μεγάλος ο Ολυμπιακός»

Ο Φράνκο Σολδάνο παραδέχθηκε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, που αποκάλυψε to10.gr και αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στους Ερυθρόλευκους. Ολόκληρη η συνέντευξή του!

Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο μεταγραφικό σκηνικό της Αργεντινής, αλλά και εσχάτως της Ελλάδας. Ο Φράνκο Σολδάνο αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr. Mετά το γκολ που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Αλντοβισί, ο 23χρονος σέντερ φορ, μίλησε για το μέλλον του. Το οποίο δεν παρέλειψε να συνδέσει με τον Ολυμπιακό. Καθώς επιβεβαίωσε έμεσα τις επαφές με τους ερυθρόλευκους, τους αποκάλεσε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παράλληλα σημείωσε ότι τον δελεάζει η προοπτική της χώρας μας.

Πριν από αυτά, όμως, ο Σολδάνο έβαλλε κατά όσων αναδεικνύουν διαρκώς σενάρια επί σεναρίων για το μέλλον του. «Κάποια πράγματα με κάνουν να γελάω, επειδή με έχουν πουλήσει τόσες φορές. Πιστεύω πλέον ότι είναι μια δημοσιογραφική κατευθυντική τάση, για να με εκθέσουν ως ποδοσφαιριστή», ανέφερε αρχικά και ενοχλημένος ο Αργεντινός, για να συμπληρώσει: «Κανείς από την ομάδα δεν βγήκε να πει ότι με έχουν πουλήσει. Πρώτα με… πούλησαν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, μετά στη Λεβάντε, στην Ελλάδα, έτσι προσπαθώ να μην μιλάω, να μείνω προσηλωμένος. Είμαι πιστός στην Ουνιόν, πάντα έλεγα ότι όσο έχω συμβόλαιο και είμαι παίκτης της, θα τη σέβομαι και θα προετοιμάζομαι όσο καλύτερα γίνεται για την ομάδα μου. Πέρα από το μέλλον μου, λοιπόν, ευτυχώς μπόρεσα να συνεισφέρω στον σημερινό μας θρίαμβο».

Συνεχίζοντας στο θέμα της αναμενόμενης μεταγραφής του, ο Σολδάνο τόνισε: «Μπορεί να πάρει περισσότερο, καθώς υπάρχει χρόνος έως τις 24 Αυγούστου. Είναι συχνό όλοι να έχουν επικεντρωθεί πάνω στον παίκτη, αλλά δεν αποφασίζω εγώ πολλά πράγματα. Οπως δεν αποφασίζει ο παίκτης ότι δεν θέλει να παίξει εδώ ή εκεί. Νομίζω ότι πρέπει να ακούσετε όλες τις πλευρές, καθώς αυτή η κατάσταση εξαρτάται από τρία μέρη: Την ομάδα που αγοράζει, την ομάδα που πουλάει και τον παίκτη. Και δεν είμαι πάντα εγώ που λέω «όχι»».

Με σαφή διάθεση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση από την πλευρά του, ο Σολδάνο αναφέρθηκε και στους λόγους που χάλασε η μεταγραφή του στη Βελέζ Σάρσφιλντ, αποκαλύπτοντας ότι επί της ουσίας διαφώνησε με τον αργεντίνικο σύλλογο για τον ρόλο που θα είχε, μετά από συζήτηση που έκανε με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Πάμπλο Καβαγέρο. Και ενημέρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Γκάμπριελ Χάιντσε.

Φυσικά, η συζήτηση πήγε και στην Ελλάδα, με τον Σολδάνο να μην κρύβει ότι η προοπτική της χώρας μας τον δελεάζει πάρα πολύ και ειδικά αυτή του Ολυμπιακού: «Ναι, με δελεάζει η Ελλάδα, νομίζω ότι είναι μια καλή πιθανότητα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δύναμη είναι ο Ολυμπιακός, που είναι ένας από τους ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη και παίζει διαρκώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είπα στους ανθρώπους μου να μην μου λένε τίποτα για αυτό το θέμα, επειδή διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να παίξω και να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Ουνιόν».

Κλείνοντας τη… μαραθώνια τοποθέτησή του στα Μέσα Ενημέρωσης της Αργεντινής ο Σολδάνο επί της ουσίας εξέφρασε την ενόχλησή του για τον τρόπο που έχει χειριστεί την περίπτωσή του η Ουνιόν. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κανείς δεν βγήκε δημόσια να πει τι πραγματικά έγινε με τη Βελέζ. Επιπλέον, άφησε να εννοηθεί ότι η Ουνιόν έχει πάρει την απόφαση να τον πουλήσει ό,τι και να γίνει και εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν τον έχει καλέσει έστω και τυπικά, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με κάποια ρήτρα αποδέσμευσης, επισημαίνοντας επί του θέματος ότι ούτε για τον ίδιο είναι πλέον μια προοπτική που τον ενδιαφέρει.

Ολοκληρώνοντας, δε, τόνισε: «Ημουν πολύ πιστός στην Ουνιόν και σεβάστηκε τη δέσμευή μου με τον σύλλογο. Ναι, θα ήθελα να βγουν και να ξεκαθαρίσουν τα ψέματα που γράφτηκαν για τα μεταγραφικά θέματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να λέω την αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ