ΠΑΟΚ για Τόσκα

ΠΑΟΚ για Τόσκα

Ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Κίκε Σετιέν, σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (11/08) κατέστησε σαφές ότι ο Αλίν Τόσκα δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και οι πληροφορίες τον θέλουν (ξανά) κοντά στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Κίκε Σετιέν, επιβεβαίωσε ότι οι Αλίν Τόσκα, Χουάνχο Νάρβαεθ και Άλεξ Αλεγρία δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το βράδυ του Σαββάτου (11/08), στο γήπεδο Ramón de Carranza, κατέστησε σαφές ότι οι τρεις παίκτες δεν βρίσκονται στα πλάνα του για τη σεζόν 2018-19.

Όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου Ρουμάνου αριστερού μπακ, Αλίν Τόσκα, που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, οι πληροφορίες εκ’ Ισπανίας κάνουν λόγο για «μετακόμισή του» στον Δικέφαλο του Βορρά που εδώ και μέρες προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του. Το εμπόδιο έγκειται στο γεγονός ότι οι Ανδαλουσιανοί αποσκοπούν σε μεγαλύτερα οφέλη από την πώληση του παίκτη, από το ποσό που εκταμίευσαν για να τον κάνουν δικό τους από την Στεάουα Βουκουρεστίου, αφού αντιλαμβάνονται ότι ο δανεισμός του παίκτη πέρυσι στη Μπενεβέντο ήταν επιτυχημένος και διατήρησε «ψηλά» το κασέ του.

Όσο για τους Νάρβαεθ και Αλεγρία κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουν στην Ισπανία για τη Σπόρτινγκ Χιχόν και τη νεοφώτιστη Ουέσκα αντίστοιχα.

Το όνομα: «Αλίν Τόσκα» δεν είναι νέο στο ασπρόμαυρο ρεπορτάζ. Απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς ξανά τις τελευταίες ημέρες του 2017, επανήλθε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, και ακόμα δεν έχουν γραφεί τα… τελευταία κεφάλαια στο σίριαλ της επικείμενης μεταγραφής του. Τον 25χρονο αμυντικό γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην αριστερή πλευρά.

Ο ύψους 1.81μ. Ρουμάνος άσος είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της Στεάουα, πέρασε από την Ουνιρέα Ουρσιτσένι, την Σαγκεάτα Ναβοντάρι και το 2012 πήγε στην Βιτορούλ. Το 2014 επέστρεψε στην Στεάουα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, κατακτώντας σε μία σεζόν, το 2014-2015, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ και την αμέσως επόμενη ξανά το Λιγκ Καπ. Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Μπέτις έναντι 1.000.000 ευρώ (σε δύο δόσεις), ενώ το μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ιταλική Μπενεβέντο.

https://www.youtube.com/watch?v=dKY5Ph67K3A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ