Η δεύτερη, μεγάλη ευκαιρία του Σβάρνα

Η δεύτερη, μεγάλη ευκαιρία του Σβάρνα

Η επιστροφή του νεαρού στόπερ στην Ένωση, η πίστη του Ουζουνίδη για την εξέλιξή του και η αυτοπεποίθηση με την οποία γυρίζει στα Σπάτα ο 21χρονος άσος.

O Στράτος Σβάρνας ετοιμάζεται να… κατηφορίσει και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Ο 21χρονος στόπερ που αποκτήθηκε από την Ένωση το 2014 σε ηλικία 17 ετών και δεν κατάφερε στη διετία που έμεινε στην ομάδα να αναδειχθεί, γυρίζει για να αρπάξει τώρα την ευκαιρία που άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη τότε.

Ο νεαρός αμυντικός σε εκείνα τα δύο χρόνια που έμεινε στην ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο rotation της άμυνας, χάνοντας ουσιαστικά τη χρονιά που η Ένωση αγωνίστηκε στη football League και προσφερόταν για συμμετοχές ελέω… Δέλλα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν πείστηκε ποτέ για τις δυνατότητες του Σβάρνα και ως εκ τούτου, ο ρόλος του νεαρού αμυντικού περιορίστηκε στο να… συμπληρώνονται οι ομάδες για το διπλό!

Ωστόσο το 2016, η αποχώρηση του για την Ξάνθη, τον βοήθησε να βρει ξανά τον εαυτό του. Κι ας χρειάστηκε τον χρόνο του. Ο Σβάρνας έκανε πέρυσι μια σούπερ σεζόν με τους Ακρίτες, καταγράφοντας 22 συμμετοχές. Ενώ φέτος λογιζόταν ως βασική λύση για τα μετόπισθεν, μέχρι να προκύψει η ΑΕΚ.

Πλέον ο Σβάρνας επιστρέφει στην Ένωση για να διεκδικήσει όσα δεν μπόρεσε τότε. Όντας πιο έμπειρος, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας πως θα δουλέψει με έναν προπονητή που τον πιστεύει. Ο Ουζουνίδης εκτιμά πως ο 21χρονος στόπερ έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και μπορεί μέσω της δουλειάς που θα γίνει στις προπονήσεις, να κάνει το ξεπέταγμα που αναζητά στην καριέρα του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν εκείνος που πήρε την τελική απόφαση για την επιστροφή του Σβάρνα στην ομάδα και το κλείσιμο της πεντάδας των στόπερ με την παρουσία του. Στοιχείο που αποτελεί και το καλύτερο εχέγγυο για τον Σβάρνα, προκειμένου να δείξει τον καλύτερο εαυτό του για να στεριώσει στην Ένωση. Στην δεύτερη, μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται, παρότι μόλις 21 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ