«Όχι» από ΠΑΕ σε ερασιτέχνη για το φιλικό στη Λεωφόρο

«Όχι» από ΠΑΕ σε ερασιτέχνη για το φιλικό στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πάρει απόφαση να αρνηθεί την πρόταση του Ερασιτέχνη για τη διεξαγωγή του φιλικού με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε προτείνει στην ΠΑΕ να της παραχωρήσει δωρεάν το Απόστολος Νικολαΐδης για το φιλικό με τον Λεβαδειακό, αλλά στην ΠΑΕ δεν θα απαντήσουν θετικά ώστε να διεξαχθεί εκεί η πρόβα τζενεράλε με τους Βοιωτούς.

Ουσιαστικά, η άρνηση από πλευράς διοίκησης απορρέει από την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ερασιτέχνη. Γεγονός που οδηγεί τη διοίκηση στο να συνεχίσει την αναζήτηση άλλης έδρας -πλην του ΟΑΚΑ λόγω τεχνικών δυσκολιών- για να φιλοξενηθεί το εν λόγω ματς της 18ης Αυγούστου.

Καλλιθέα ή Λιβαδειά

Από τη στιγμή που δεν γίνεται αποδεκτή η πρόταση του Ερασιτέχνη, η αναζήτηση για έδρα συνεχίζεται. Ως τώρα, οι επιλογές που έχουν προκριθεί είναι δύο: του «Ελ Πάσο» στην Καλλιθέα και του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Φαβορί για την τελική επιλογή της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος φαίνεται να είναι η Καλλιθέα. Η λύση του «Ελ Πάσο» είναι βοηθητική και για τον Γιώργο Δώνη, που δεν επιθυμεί το να μετακινηθεί η ομάδα εκτός Αττικής για το τελευταίο φιλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ