Ο Χιμένεθ πήρε τον Πέκχαρτ στη Λας Πάλμας

Ο Χιμένεθ πήρε τον Πέκχαρτ στη Λας Πάλμας

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του to10.gr για το οικονομικό χάσμα που χώριζε τον Παναθηναϊκό με τον Τσέχο επιθετικό, που υπέγραψε για δύο χρόνια στη Λας Πάλμας!

Εδώ και μέρες από to10.gr είχατε διαβάσει για το οικονομικό χάσμα που υπήρχε μεταξύ του Τόμας Πέκχαρτ και του Παναθηναϊκού. Οικονομικό χάσμε που πλησίαζε τις 400.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτό το χάσμα, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε και επίσημα πριν από λίγο, με τον Τσέχο επιθετικό να ανακοινώνεται και επίσημα από τη Λας Πάλμας!

Ο 29χρονος φρο έμεινε επίσημα ελεύθερος το απόγευμα και λίγες ώρες μετά ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνησή του στην ισπανική ομάδα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων. Μάλιστα, όπως σημειώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η μεταγραφή του αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο ο ύψους 1,95 μ. επιθετικός συνεργάστηκε και στην ΑΕΚ.

Οσο για τον Παναθηναϊκό; Μετά την απόκτηση του Νίκου Βέργου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις επόμενες ημέρες, όπως αποκάλυψε to10.gr, θα συνεχίσει να κινείται στην αγορά, για να βρει τον βασικό σέντερ φορ του για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ