Παναθηναϊκός : Προς δανεισμό οι Πίσπας και Σιφναίος

Παναθηναϊκός : Προς δανεισμό οι Πίσπας και Σιφναίος

Κατόπιν της διαφαινόμενης απόκτησης του Νίκου Βέργου, αλλά και ενός ακόμη επιθετικού από τον Παναθηναϊκό, οι Σωτήρης Πίσπας και Μαρκ Σιφναίος αναμένεται να δοθούν δανεικοί.

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να ενισχυθεί στη θέση του επιθετικού όχι μόνο με τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου, για τον οποίο σας αποκάλυψε To10.gr το απόγευμα της Δευτέρας (13/08), αλλά και ενός ακόμη, άνω των 23 ετών, που αναμένεται να αποτελέσει και την πιο ηχηρή προσθήκη του Τριφυλλιού κατά τη θερινή περίοδο.

Κατά συνέπεια, οι Μαρκ Σιφναίος και Σωτήρης Πίσπας οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Γιώργου Δώνη, με το επικρατέστερο σενάριο να λέει ότι θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού.

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, στο Πράσινο ρόστερ υφίστανται και οι Χρήστος Σέχου, Στέφανος Ρεγκάκος, αν και ο τελευταίος δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πράσινους.

Μία εκ των περιπτώσεων που ενδιέφεραν επίσης τον Παναθηναϊκό για τη θέση ήταν ο πρώην φορ της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος όμως το αργά το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε από τη Λας Πάλμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ