«Όχι του ΠΑΟΚ στην Πάρμα για Ελ Καντουρί»

«Όχι του ΠΑΟΚ στην Πάρμα για Ελ Καντουρί»

Η Πάρμα φέρεται να προσέγγισε τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τους Ασπρόμαυρους να λένε ένα ξεκάθαρο «όχι» στο ενδεχόμενο πώλησης του Μαροκινού.

Έντονη κινητικότητα από την Ιταλία υφίσταται για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς μετά το διαφαινόμενο ενδιαφέρον της Κίεβο Βερόνα, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο προσέγγιση της Πάρμα προς τον ΠΑΟΚ για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Το τοπικό Parmalive, το οποίο επιμελήθηκε του ρεπορτάζ που καταπιάνεται εν γένει με τα μεταγραφικά της ιστορικής ιταλικής ομάδας, τονίζει πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θέλησε καν να μπει σε διαπραγματεύσεις και είπε ένα ξεκάθαρο «όχι» στο νεοφώτιστο σύλλογο της Serie A.

Ο 27χρονος έχει συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους μέχρι το 2021, τη στιγμή που έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 από την Έμπολι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Άντερλεχτ, Μπρέσια, Σούντιρολ, Νάπολι και Τορίνο.

Η Πάρμα επανήλθε δυναμικά στη Serie A, μετά από τρία χρόνια και ισάριθμες ανόδους, αφού η χρεωκοπία την είχε οδηγήσει στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ