Οι λεπτομέρειες που «φέρνουν» τον Γκιγέρμε

Οι λεπτομέρειες που «φέρνουν» τον Γκιγέρμε

Το «νέτο» ποσό, τα μπόνους, το ποσοστό μεταπώλησης και τα χρήματα του Βραζιλιάνου. Η ισπανική διάψευση για ταξίδι του παίκτη στην Ελλάδα και τι απομένει για να βγει... λευκός καπνός στη μεγάλη μεταγραφή.

Η κίνηση του Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες να «ακολουθήσει» τον Ολυμπιακό στα social media μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, «πρόδωσε» κατ’ αρχάς τη δική του αδημονία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους. Και κατά δεύτερον, επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις των Ερυθρόλευκων με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Ή καλύτερα, στη φάση της ολοκλήρωσης, καθώς έως ότου πέσουν οι υπογραφές, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φέρεται να πέτυχε το δύσκολο, που δεν ήταν άλλο από το να πει το μεγάλο «ναι» η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους αριθμούς, τώρα, πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Γκιγέρμε φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη να λαμβάνει ένα ποσό που θα φτάνει στις 750.000 € για κάθε χρόνο συμβολαίου. Από την πλευρά της η Ντεπορτίβο θα λάβει 2,7 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο, ποσό που μπορεί να φτάσει τα 3,2 εκατ. ευρώ με τα μπόνους στόχων, ενώ θα διατηρήσει και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαπραγμάτευση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πάρει η ισπανική ομάδα και η κουβέντα έχει φτάσει σε επί μέρους ζητήματα, που έχουν να κάνουν με το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει η «Ντέπορ», αλλά και το χρονικό διάστημα στο οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα της μεταγραφής.

Επί της ουσίας η μεταγραφή είναι σχεδόν συμφωνημένη, αλλά επειδή το ίδιο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Γουίλιαμ Αράο, ο Ολυμπιακός χειρίζεται προσεκτικά την υπόθεση και δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Μάλιστα επισήμως οι Ερυθρόλευκοι αναφέρουν ότι «δεν ασχολούμαστε τώρα με μεταγραφές, μας απασχολεί μόνο το παιχνίδι με τη Λουκέρνη και η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League». Κάτι απολύτως λογικό και αναμενόμενο.

Η απόφαση της Ντεπορτίβο να φύγει ο Γκιγέρμε είναι ειλημμένη εδώ και καιρό, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Και για αυτόν τον λόγο δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας εδώ και 15 ημέρες. Μάλιστα, το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο παίκτης έφυγε ήδη για την Ελλάδα, καθώς δεν έκανε ούτε με το γκρουπ των «κομμένων», όπως τις προηγούμενες ημέρες, με την επίσημη θέση του ισπανικού συλλόγου, ωστόσο, να αναφέρει ότι «προπονήθηκε με ειδικό προπονητή αποκατάστασης!

Τα σενάρια για άφιξή του στην Ελλάδα διαρκώς κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ισχύουν. Στόχος του Ολυμπιακού, εξάλλου, είναι να φέρει το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς στα παιχνίδια με την Μπέρνλι ή την Μπασακσεχίρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ