«Μπορντό και Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται για τον Πρίγιοβιτς»

«Μπορντό και Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται για τον Πρίγιοβιτς»

Γάλλος δημοσιογράφος κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπορντό και της Σεντ Ετιέν για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον από ομάδες της Ligue 1 για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς δύο ομάδες από την πρώτη τη τάξει κατηγορία ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον γνωστό Γάλλο δημοσιογράφο, Ρομεΐν Κολέ-Γκαουντίν. Ο λόγος για τις Μπορντό και Σεντ Ετιέν, οι οποίες θέλουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης εν όψει της φετινής σεζόν. Τονίζεται, δε, το ενδιαφέρον που είχαν δείξει προ μερικών μηνών η Ρεν και η Ρεμς για τον 28χρονο φορ, αλλά και ότι ο ίδιος ο Σέρβος δεν είχε δείξει καμία πρόθεση να μιλήσει με τις δύο τελευταίες.

Ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να συζητήσει για την παραχώρηση του Πρίγιοβιτς, παρά μόνο αν κατατεθεί η ρήτρα εξαγοράς που υφίσταται στο συμβόλαιό του, ύψους 10.000.000 ευρώ. Ο Σέρβος επιθετικός υπολογίζεται για τη θέση του βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ έχει αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα και στα τέσσερα ματς του Δικέφαλου του Βορρά στο δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρου του Champions League, κόντρα σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα. Με τη φανέλα των Ασπρόμαυρων έχει καταγράψει 63 εμφανίσεις και 40 γκολ.

Το χαρακτηριστικό tweet του Γάλλου δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ