«Η Ρεμς ρώτησε τον ΠΑΟΚ για Ουάρντα»

«Η Ρεμς ρώτησε τον ΠΑΟΚ για Ουάρντα»

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στο στόχαστρο της γαλλικής Ρεμς, η οποία φέρεται να έχει ρωτήσει τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο δανεισμού του Αιγύπτιου.

Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει η γαλλική Ρεμς, καθώς μετά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, του οποίου η υπόθεση δεν προχώρησε, η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αμρ Ουάρντα.

Το σχετικό ρεπορτάζ επιμελείται το πασίγνωστο France Football και αναφέρει ότι ο Αιγύπτιος βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας, που προβιβάστηκε από τη Ligue 2 στη Ligue 1 την περασμένη σεζόν, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της.

Ιδανικά, η Ρεμς θέλει να κάνει τρεις προσθήκες μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφής περιόδου, μεταξύ των οποίων και μία για αυτή την εν λόγω θέση. Μάλιστα, επικαλούμενοι πηγές από την Ελλάδα, οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι η Ρεμς έχει ρωτήσει τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενου δανεισμού του 24χρονου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει τον Ουάρντα εν όψει της φετινής σεζόν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα στα ματς των προκριματικών του Champions League που έχει παίξει ο Δικέφαλος του Βορρά μέχρι σήμερα (17/08), κόντρα σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου, στον οποίο είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, καταγράφοντας 28 εμφανίσεις και 11 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ