Ξάνθη – Πανιώνιος : «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα» δήλωσε ο Ράσταβατς

Ξάνθη – Πανιώνιος : «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα» δήλωσε ο Ράσταβατς

Ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε πως η Ξάνθη ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια τον Πανιώνιο, ενώ παράλληλα επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να είναι ανταγωνιστική εντός και εκτός έδρας.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο (2-0) και τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να μάχεται ανεξαρτήτου έδρας. Επίσης, μίλησε και για τους τραυματισμούς των Τριάδη και Μπρίτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος προπονητής:

«Είμαι ικανοποιημένος με αυτή τη νίκη και την αφιερώνουμε στον Θανάση Μαντζίδη, παλιό μέλος της ομάδας. Ήταν φυσικά μία σημαντική νίκη για μας, ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν που κάνουμε δύο νίκες στη σειρά. Δεν ασχολούμαστε με το αν ήταν εντός έδρας ή εκτός. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε πόντους, εντός ή εκτός έδρας δεν έχει σημασία. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε τον επόμενο αντίπαλο.

Σήμερα σίγουρα ήμασταν η καλύτερη ομάδα, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε και άλλες ευκαιρίες, ελέγξαμε την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, οι ικανότητές του με την μπάλα είναι μεγάλες και είμαι χαρούμενος που πετύχαμε να κερδίσουμε τον χώρο πίσω από τα δικά μας μπακ, γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι αν τους επιτρέψεις να σου επιτεθούν εκεί.

Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, βάλαμε νέους παίκτες μέσα στην ομάδα. Δυστυχώς η λίστα τραυματιών μεγαλώνει. Τα καλά νέα είναι ότι άλλοι παίκτες θα έχουν ευκαιρία να μπουν και είμαι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσουν».

Για τον Μπρίτο: «Δεν ξέρουμε ακόμα, είναι κάποιο μυικό πρόβλημα, το μέγεθος θα το μάθουμε μετά τις εξετάσεις».

Για τον Τριάδη: «Έχει πρόβλημα στο μηνίσκο και θα κάνει αύριο επέμβαση. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη και σε αυτόν, είχε ένα ατύχημα στην προπόνηση και πρέπει να πάνε όλα καλά με την επέμβαση».

Για την μετατόπιση του Λουσέρο πίσω από τον Γέντρισεκ: «Προσπαθούμε να εξελίξουμε το παιχνίδι μας, να βρίσκουμε κατάλληλες θέσεις και χώρους για τους παίκτες μας ανάλογα με τις ικανότητές τους. Μία ιδέα ήταν αυτή, είναι παρόμοιο με αυτό που κάναμε πριν, αλλά από διαφορετικούς χώρους. Δεν είναι πολύ διαφορετικό, αλλά είμαι σίγουρος μετά από αυτό το ματς ότι μας ταιριάζει περισσότερο. Δεν είχαμε και τον Καμαρά οπότε έπρεπε να κάνουμε μία αλλαγή».

Για το πότε θα επιστρέψει ο Καμαρά: «Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω σίγουρες πληροφορίες. Το επόμενο διάστημα θα επιστρέψει στην δουλειά μαζί μας. Ακόμα είναι μακριά από την ομάδα, αλλά ελπίζω να επιστρέψει σύντομα».

Για το αν είναι καλύτερο για την Ξάνθη να παίζει απέναντι σε πιο ανοικτές ομάδες: «Είναι δύο διαφορετικές επιλογές. Αν παίζεις με πιο κλειστές ομάδες έχεις λιγότερο χώρο, αλλά είναι λιγότερο επικίνδυνες στην άμυνά σου. Το πρόβλημα έρχεται όταν συνεχίζεις να παίζεις και δεν σκοράρεις. Σε οποιοδήποτε σημείο σκοράρεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προσπαθούμε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε επιλογή. Αλλά η στιγμή του γκολ είναι η πιο σημαντική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ