Στον Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα ο Ζοάο Πέδρο

Στον Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα ο Ζοάο Πέδρο

Μεγάλη επιβεβαίωση του to10.gr, το οποίο στις 16/08 σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ελαφράς Ταξιαρχίας για τον Πορτογάλο χαφ.

Την απόκτηση του Ζοάο Πέδρο ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας ο Απόλλωνας Σμύρνης, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να προσθέτει στο ρόστερ της τον Πορτογάλο χαφ, που αγωνιζόταν στις ΗΠΑ με τα χρώματα των Λος Αντζελες Γκάλαξι. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα ήρθε να επιβεβαιώσει πλήρως το ρεπορτάζ του to10.gr, το οποίο την περασμένη Πέμπτη σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ομάδας της Ριζούπολης για τον Ιβηρα μέσο.

Ο Ζοάο Πεδράο, ο οποίος αποκτήθηκε από το σύλλογο του MLS ως δανεικός, ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάββα Σιατραβάνη, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Χουάν Πέδρο Αλμέιδα Μασάδο. Γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993 αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Λος Αντζελες Γκάλαξι. Έχει αγωνιστεί και στη Βιτόρια Γκιμαράες. Επίσης, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη. Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ