«Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Χαϊτάμ Αλεσάμι» (vids)

«Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Χαϊτάμ Αλεσάμι» (vids)

Οι Ιταλοί φέρνουν στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο τον 27χρονο αριστερό μπακ της Παλέρμο – Δεδομένη η πώλησή του από το σύλλογο της Σικελίας, για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στην πατρίδα του είχε αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και μάλιστα βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Ιταλοί σε σημερινά τους δημοσιεύματα, ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για το αριστερό άκρο της ομάδας είναι και ο 27χρονος Νορβηγός Χαϊτάμ Αλεσάμι της Παλέρμο.

«Η Παλέρμο μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την πώληση τριών ή τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Μέσα σε αυτούς που θα πουλήσει για να πάρει χρήματα είναι ο Χαϊτάμ Αλεσάμι, που αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ιλίγια Νεστορόφσκι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από Γαλλία και Τουρκία, με την Μπορντό να είναι το φαβορί για την απόκτησή του», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ρεπορτάζ.

Ο Αλεσάμι αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή ως αριστερός εξτρέμ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της Παλέρμο και είχε 1 γκολ και 3 ασίστ. Η ιταλική ομάδα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από την Γκέτεμποργκ έναντι 1.2 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσλο και Φρεντρικσταντ. Το συμβόλαιό του με την Παλέρμο λήγει το καλοκαίρι του 2019 και οι Ιταλοί θέλουν να τον παραχωρήσουν φέτος για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος, που έχει ρίζες και από το Μαρόκο, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας και έχει αγωνιστεί 16 φορές με το εθνόσημο.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ