Μυστακίδης : «Έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον ΠΑΣ Γιάννινα και την πόλη»

Μυστακίδης : «Έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον ΠΑΣ Γιάννινα και την πόλη»

Ο Γιάννης Μυστακίδης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του.

Ο Γιάννης Μυστακίδης παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2018-2019, γεγονός που έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης τόσο του Δικέφαλου του Βορρά όσο και των Ηπειρωτών.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, ο 23χρονος έστειλε μήνυμα προς τον ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες του, ευχόμενος καλή επιτυχία για τη σημερινή (21/08) αναμέτρηση με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραχώρησε και την πρώτη δήλωσή του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στην ομάδα και στην πόλη και πιστεύω θα μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον τεχνικό της ομάδας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για τη θερμή υποδοχή στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ