ΑΕΚ: «Προσγειωθείτε!»

ΑΕΚ: «Προσγειωθείτε!»

Ο Ουζουνίδης και το τιμ του επιχειρούν να… κατεβάσουν τους τόνους μετά το διπλό στην Ουγγαρία και ενόψει της αυριανής πρεμιέρας πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορεί οι χαρές και τα πανηγύρια για το διπλό-χρυσάφι στην Ουγγαρία να ήταν… έντονα και απολύτως δικαιολογημένα, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει άριστα ότι αυτό αποτελεί και «παγίδα». Ειδικά από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά να διαχειριστεί αυτή τη χρονική περίοδο τέτοια συναισθήματα και δεν έχει… ψηθεί.

Είναι πολύ νωρίς στην σεζόν, η ΑΕΚ βρίσκεται μια… ανάσα από τους ομίλους του Champions League, αλλά αν… πετά στα σύννεφα μπορεί να προσγειωθεί απότομα και να το «πληρώσει».

Διότι αύριο ξεκινά το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (21:30) και την Τρίτη (22:00) η ΑΕΚ καλείται να «σφραγίσει» εντός έδρας την επιστροφή της στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στη Βίντι στην ρεβάνς του 1-2.

Οπότε ο προπονητής της ΑΕΚ και το τιμ του και χθες, αλλά και σήμερα θα συνεχίσουν την επιχείρηση… προσγείωση μέσα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Ο Ουζουνίδης ξέρει ότι με δύο «στραβά» αποτελέσματα Σάββατο και Τρίτη, μπορεί όλα να… πάνε στράφι. Και το καλό ξεκίνημα στην σεζόν, να γίνει «εφιάλτης». Ειδικά μπροστά σε χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ σε αυτό το τριήμερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ