Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα!

Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα!

Η Super League δεν δέχεται την αλλαγή της ΕΠΟ και επιμένει στον υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας, παρόλα αυτά η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά.

Κανονικά θα γίνει το Σάββατο 25/8 η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που συνεδρίασε την Παρασκευή 24/8.

Στη Λίγκα, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για υποβιβασμό τριών ομάδων στο τέλος της περιόδου, άνοδο μίας από τη Football League αλλά ταυτόχρονα και μπαράζ του 13ου με τον 2ο της β’ κατηγορίας για να προκύψουν οι 14 ομάδες την περίοδο 2019-20, υπήρχαν σκέψεις ακόμη και για αναβολή αφού δεν δέχονται το μπαράζ.

Το νομικό πλαίσιο δεν βρέθηκε όμως και παράλληλα, ο μπαμπούλας της Nova, και οι ρήτρες που υπάρχουν σε περίπτωση αναβολής, έκανε τους ανθρώπους του συνεταιρισμού να μην τραβήξουν το σκοινί στα άκρα.

Όπως αποφασίστηκε, το πρωτάθλημα ξεκινάει αλλά η Λίγκα υποστηρίζει ότι ισχύει η προκήρυξη που έστειλε στην ΕΠΟ (και απορρίφθηκε – τροποποιήθηκε με την προσθήκη του μπαράζ) και θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας με την ελπίδα να «ρίξει» την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η σέντρα λοιπόν, θα γίνει αύριο Σάββατο (25/8) στις 19.15 με τους αγώνες ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός – Ατρόμητος. Ο πρώτος θα μεταδοθεί από τη Novasports και ο δεύτερος από την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. της Super League, σεβόμενα τον απλό Έλληνα φίλαθλο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και το ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφάσισαν όπως το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ. Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

2. Η Forthnet/Nova θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή που θα προβάλλει η ΕΡΤ.

3. Λόγω έργων αλλαγής χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Λαμίας, ο αγώνας ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στην έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο Αθ. και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ