Παπαδόπουλος : «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Παπαδόπουλος : «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρας Τρίπολης χαρακτήρισε άδικη τη νίκη του ΠΑΟΚ, και τόνισε ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για σαφή αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς της Τουμπας, εξηγώντας ότι το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τη δική του καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι:

«Δε μπορώ να το χαρώ, γιατί η ομάδα μου έχασε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη κλάση, μας δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά σταθήκαμε πολύ καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο».

Για το αν άξιζε η ομάδα του κάτι καλύτερο:

«Όταν ο διαιτητής διαμορφώνει το αποτέλεσμα, εννοείται ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν το πήραμε για αυτόν το λόγο. Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις και ο Πασχαλάκης. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να την πάρουμε».

Για τις δύο αποκρούσεις του στις προσπάθειες του Ζαμπά και του Σάκχοφ στο πρώτο ημίχρονο:

«Κάνω τα βήματα για να κλείσω την εστία μου, είδα τη μπάλα που πηγαίνει και την απέκρουσα, στην κεφαλιά του Σάκχοφ. Του Ζαμπά, είναι δύσκολη απόκρουση γιατί η μπάλα, βρήκε και σε συμπαίκτη μου. Ευτυχώς είχα τη συγκέντρωση μου και μπόρεσα να κρατήσω το μηδέν».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το σημερινό αποτέλεσμα:

«Ο παράγοντας τύχη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χιμπέρνιαν, είχαμε 5-6 τετ-α-τετ αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Σήμερα, το είδατε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και όπως είπα και πριν, ο διαιτητής, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ