Μπακάκης : «Νίκη ψυχολογίας, πρόκριση την Τρίτη»

Μπακάκης : «Νίκη ψυχολογίας, πρόκριση την Τρίτη»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ και τόνισε ότι η ομάδα ήθελε τη νίκη στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και έδωασε μήνυμα πρόκρισης επί της Βίντι την Τρίτη

Ο Μιχάλης Μπακάκης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, ανέφερε για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη στην πρεμιέρα για την ψυχολογία της ομάδας, τον νέο τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ αλλά και τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στη Βίντι την Τρίτη (28/8) για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο αναλυτικά ο αμυντικός της «Ένωσης» δήλωσε:

Για την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ: «Είναι πολύ σημαντικό, θέλαμε τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα και να πάρουμε ψυχολογία. Το θέλαμε, είχαμε συγκέντρωση, ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μπήκαμε με συγκέντρωση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο τα καταφέραμε».

Για τον νέο τρόπο παιχνιδιού του «Δικέφαλου»: «Είναι ένας νέος προπονητής, με νέα στοιχεία. Αγώνα με τον αγώνα προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, έχουμε αλλάξει τακτική. Σήμερα είδατε ότι βγήκε μια ωραία φάση, στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το βάθος στον πάγκο τηςΑΕΚ: «Όσοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είναι ικανοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν καλά στις απαιτήσεις. Δεν άλλαξε κάτι με τις αλλαγές που έγιναν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε».

Για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βίντι: «Ο σύλλογος μετά από 12 χρόνια είναι έτοιμος να παίξει στο Champions League, είναι σημαντικό και επιπλέον κίνητρο για όλους. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει η χαλάρωση, μπαίνεις για να κερδίσεις, με συγκέντρωση. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να μας βοηθήσει, είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε και την Τρίτη που θα έρθει η στιγμή θα πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ