Λιβάγια : «Έτοιμοι να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Να παίξω στο νέο γήπεδο»

Λιβάγια : «Έτοιμοι να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Να παίξω στο νέο γήπεδο»

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, δήλωσε χαρούμενος στην ΑΕΚ ενώ τόνισε πως θέλει να παίξει στο νέο γήπεδο.

«Φτιαγμένος» με την ΑΕΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Λίβάγια. Ο επιθετικός της πρωταθλήτριας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα αλλά και ότι θα μπει στους ομίλους του Champions League.

Επίσης δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Ένωση και θέλει να μείνει για χρόνια στην ομάδα ώστε να μπει στο νέο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάγια:

-για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλοι ξέρουν ότι το πρώτο ματς πρωταθλήματος πάντα είναι δύσκολο. Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το ματς με τη Βίντι και είναι πολύ σημαντικό για μας ότι νικήσαμε στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα γκολ. Τώρα σκεφτόμαστε τη ρεβάνς με τη Βίντι, ώστε να κάνουμε το καθήκον μας».

-για την υπεράσπιση του τίτλου: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το επαναλάβουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

-για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Θέλω να μείνω και να παίξω στο νέο γήπεδο. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Γίναμε πρωταθλητές, πράγμα πολύ σπουδαίο για έναν παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

-για τη ρεβάνς με τη Βίντι: «Πιστεύω πως θα περάσουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση της Βουδαπέστης. Σκοράραμε δύο γκολ εκτός έδρας, πράγμα πολύ δύσκολο, και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους».

-για την κλήση στην εθνική Κροατίας: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για την κλήση, αλλά τώρα σκέφτομαι τη ρεβάνς με τη Βίντι και μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αργότερα θα ενταχθώ στην εθνική Κροατίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ