Προς ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου που ζητά και τον Καραμάνο

Προς ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου που ζητά και τον Καραμάνο

Οι Γιαννιώτες έχουν εξασφαλίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον δανεισμό του Στέφανου Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό και ζητούν… πακέτο και τον Τάσο Καραμάνο.

Ο Ολυμπιακός μετά το μεταγραφικό μπαράζ, είναι υποχρεωμένος να αποσυμφορίσει το ρόστερ του, πουλώντας ή δανείζοντας παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν και με τη μεταγραφική περίοδο να τελειώνει, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο μέτωπο αυτό.

Εκεί υπάγεται και η υπόθεση του  Στέφανου Ευαγγέλου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ήρθε στο Λιμάνι από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, αλλά ο ανταγωνισμός στη θέση είναι πολύ μεγάλος και δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα που θα τον αποκτήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Γιαννιώτες μάλιστα που έχασαν και τον Πέδρο Κόντε, θέλουν να καλύψουν εν μέρει το κενό του Ισπανού στη γραμμή κρούσης και ζήτησαν και τον Τάσο Καραμάνο από τους ερυθρόλευκους. Ο 28χρονος επιθετικός των Πειραιωτών του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2019, αναμένεται να παραχωρηθεί ως ελεύθερος στον ΠΑΣ, με μοναδική οικονομική αξίωση, ένα ποσοστό από πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ