Φήμες για επαφές Ιντέγε και Παναθηναϊκού!

Φήμες για επαφές Ιντέγε και Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει επαφές για την απόκτηση του πρώην ερυθρόλευκου Ιντέγε Μπράουν για τη θέση του επιθετικού στην ομάδα.

Ένας… όχι και τόσο παλιός, γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για τη θέση του βασικού επιθετικού. Πρόκειται για τον Νιγηριανό Ιντέγε Μπράουν που είχε περάσει με επιτυχία από τον Ολυμπιακό από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Φλεβάρη του 2017, πριν πάρει μεταγραφή για την κινεζική Τιανζίν.

Ο παίκτης του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2019, δεν υπολογίζεται από τους Κινέζους και ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές τόσο με την ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να υπάρξει τελική συμφωνία, μιας και οι μέρες στην μεταγραφική κλεψύδρα όσον αφορά τις ευρωπαϊκές ομάδες τελειώνει…

Ο Ιντέγε δεν κατάφερε να πιάσει στην Κίνα έχοντας συνολικά 4 γκολ σε 15 συμμετοχές, ενώ το τελευταίο εξάμηνο επέστρεψε στην Ευρώπη και τη Μάλαγα ως δανεικός, έχοντας 1 γκολ σε σύνολο 13 εμφανίσεων με την ισπανική ομάδα στη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ