Νάρσινγκ, χαφ και… έκπληξη

Νάρσινγκ, χαφ και… έκπληξη

Η ΑΕΚ πάει για 2+1 κινήσεις εκτός της προσθήκης του Γιαννιώτα, που προβάρει ήδη τα κιτρινόμαυρα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας προβάρει ήδη τα κιτρινόμαυρα, καθώς η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του διεθνή ακραίου, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό. Αυτή ωστόσο η προσθήκη δεν κλείνει τις κινήσεις της ΑΕΚ για τα άκρα, μιας και ο Δικέφαλος πατάει το γκάζι για να κλείσει κι άλλον εξτρέμ, με τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ να είναι η βασική επιλογή!

Ο διεθνής Ολλανδός άσος αποτελεί παίκτη από το πολύ πάνω ράφι και στην ΑΕΚ έχει αποφασιστεί να υπάρξει μια τέτοια κίνηση. Είτε με τον Νάρσινγκ, είτε με άλλον εξτρέμ, αντίστοιχου επιπέδου. Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την Σουόνσι για την αγορά του 27χρονου άσου και άμεσα, το αργότερο μέχρι αύριο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και με την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, άνθρωπος της ΑΕΚ θα συναντηθεί στο εξωτερικό με τον Μίνο Ραϊόλα για το τελικό ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να αισιοδοξούν πως το ζήτημα θα κλείσει θετικά. Ακόμα κι αυτό να ην συμβεί όμως, η ΑΕΚ θα στραφεί χωρίς χρονοτριβή στις άλλες περιπτώσεις ακραίων που έχει στη λίστα της, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας η εν λόγω προσθήκη να έχει ολοκληρωθεί.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσθήκη του μέσου τώρα, εκεί οι εξελίξεις δείχνουν να έχουν πάει λίγο πίσω. Οι ιθύνοντες των Κιτρινόμαυρων περιμένουν τα νεότερα γύρω από την αποχώρηση του Έρικ Μοράν, που ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο η αποδέσμευση του Ισπανού μέσου δεν μοιάζει τόσο απλή υπόθεση, γι’ αυτό και προς το παρόν οι άνθρωποι της Ένωσης δίνουν λίγο χρόνο σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή του χαφ.

Η περίπτωση του Ραντόγια δείχνει να εγκαταλείπεται, την ίδια στιγμή που παραμένει στο κάδρο ο Ανγκού της Πόρτο αλλά και ένας ακόμα μέσος, που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα πρώτης ταχύτητας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε των μεταγραφών δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη από πλευράς ΑΕΚ, με την προσθήκη παίκτη που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην ατζέντα. Να προκύψει δηλαδή μια ευκαιρία όπως με την περίπτωση Γιαννιώτα, που θα κάνει την ΑΕΚ να αναπροσαρμόσει τα μεταγραφικά πλάνα της και να προχωρήσει και σε 3η μεταγραφή, πέραν από εκείνες του εξτρέμ και του χαφ που δείχνουν δεδομένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ