«Μεγάλη προσφορά του Ολυμπιακού για Κουαρέσμα»

«Μεγάλη προσφορά του Ολυμπιακού για Κουαρέσμα»

Τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για προσφορά έκπληξη του Ολυμπιακού στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για να ενισχυθεί μεταγραφικά και ψάχνεται για τη θέση του πλάγιου επιθετικού, την ώρα που γίνεται λόγος για κίνηση- έκπληξη εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα. Συγκεκριμένα το σάιτ της εφημερίδας Hurriyet, hurriyet.com.tr αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ μεγάλη και ελκυστική πρόταση για τον Πορτογάλο βιρτουόζο ακραίο της Μπεσίκτας.

Το σχετικό ρεπορτάζ, αναφέρει: «Με τη μεταγραφική περίοδο να προχωρά, η επίσημη πρόταση για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα ήρθε από τη γειτονική χώρα. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Μπεσίκτας για τον Πορτογάλο παίκτη που φτάνει στα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Η διοίκηση της Μπεσίκτας όπως είναι λογικό, εξετάζει αυτή την άκρως ελκυστική προσφορά. Σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, Σενόλ Γκιουνές, θα πάρουν την απόφαση για το εάν θα κάνουν αποδεκτή αυτή την πρόταση».

Το μόνο σίγουρο είναι πως εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν αναμένονται πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στην Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45 που θα σημάνει την πρόκριση ή όχι του Ολυμπιακού στους Ομίλους του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ