Σε πρώτο πλάνο ο Πιαζόν!

Σε πρώτο πλάνο ο Πιαζόν!

Ο 24χρονος εξτρέμ της Τσέλσι αποτελεί το βασικό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα άκρα. Άμεσες οι εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός σε λιγότερο από μια ώρα δίνει τη «μάχη» κόντρα στην Μπέρνλι για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όμως την ίδια ώρα τα ανοικτά μεταγραφικά «μέτωπα» έχουν πάρει «φωτιά».

Εκτός από την «βόμβα» του καλοκαιριού με την μεγάλη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ που αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες με τον μάνατζερ του Ντιμίτρι Σέλουκ να έχει ήδη… ανακοινώσει την μεταγραφή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία και για τον εξτρέμ που θέλει να εντάξει στο ρόστερ του.

Ο Λούκας Πιαζόν είναι ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών όπως πληροφορηθήκατε πρώτα από to10.gr με τις πληροφορίες μάλιστα από την Αγγλία να αναφέρουν πως η υπόθεση για την απόκτηση του έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Τσέλσι που πέρσι έκανε «θαύματα» με την Φούλαμ οδηγώντας την στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να βρει ομάδα που θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό να είναι αυτή την στιγμή στην pole position για να τον κάνει δικό του.

Όλες οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» γρήγορα ώστε άμεσα, ίσως ακόμη και σε λίγες ώρες να γνωρίζουμε ποια θα είναι τελική η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να κλείσουν και αυτό το μεταγραφικό «μέτωπο». Ο Πιαζόν που κατέχει Ιταλικό διαβατήριο προσέλκυσε το ενδιαφέρον και αγγλικών ομάδων όμως οι προτάσεις που του έγιναν έως τώρα δεν τον συγκίνησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ