Σέλουκ: «Στον αντίπαλο της Μπέρνλι ο Τουρέ» (pic)

Σέλουκ: «Στον αντίπαλο της Μπέρνλι ο Τουρέ» (pic)

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως ο Ιβοριανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που αντιμετωπίσει την Μπέρνλι τον Αύγουστο.

Από χθες δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Γιάγια Τουρέ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα πως ο Ιβοριανός πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο.

Σήμερα κυκλοφόρησε στα αγγλικά μέσα πως ο Τουρέ θα βρίσκεται στο Τερφ Μουρ προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων απέναντι στην Μπέρνλι για τα play off του Europa League, ενώ αναφέρεται επίσης πως αύριο το πρωί θα ταξιδέψει μαζί με τηναποστολή των Πειραιωτών στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγη ώρα ο ατζέντης του Ιβοριανού σούπερ σταρ Ντιμίτρι Σέλουκ, με ανάρτησή του στο Twitter ουσιαστικά φαίνεται να επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του Τουρέ στον Ολυμπιακό, καθώς στη δημοσίευση του αναφέρει πως ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που αγωνίστηκε με την Μπέρνλι τον Αύγουστο, πιθανότατα εννοώντας τους ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Τουρέ έχει γίνει κι επίσημα από χθες Βρετανός πολίτης κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει και θέση ξένου αν έρθει στον Ολυμπιακό και όλα συνηγορούν πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή στους ερυθρόλευκους.

Δείτε την ανάρτηση του Σέλουκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ