Γιουνές : «Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι» (vid)

Γιουνές : «Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι» (vid)

Τις δηλώσεις του Τυνήσιου φορ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λάρισα και τα παραλειπόμενα από τον Αγιασμό του Άρη κατέγραψε η κάμερα του ARIS FC TV.

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον Αγιασμό της ομάδας πριν την πρωινή προπόνηση μοιράστηκε η ΠΑΕ Άρης, μαζί με δηλώσεις του Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος φορ αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο και ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που κάναμε στη Λαμία στην πρεμιέρα. Η ομάδα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε μια νίκη πολύ σημαντική για εμάς. Έτσι έπρεπε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και δείξαμε ότι έχουμε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Το δεύτερο παιχνίδι τώρα με τη Λάρισα, παρόλο που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο θα είναι επίσης δύσκολο. Περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο, οι φίλοι του Άρη να έρθουν και να μας υποστηρίξουν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω βήμα-βήμα γινόμαστε καλύτεροι και θα παρουσιαστούμε και πάλι έτοιμοι να το κερδίσουμε. Καταλαβαίνω ότι οι φίλοι του Άρη έχουν μεγάλες προσδοκίες μετά την εμφάνιση και τη νίκη στη Λαμία. Η ίδια ατμόσφαιρα υπάρχει στα αποδυτήρια, είμαστε καλά και πιστεύουμε στους εαυτούς. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ