Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ναχουέλ στον Ολυμπιακό

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ναχουέλ στον Ολυμπιακό

Η ισπανική ομάδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε κι επίσημα πως ο Ματίας Ναχουέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε αργά χθες το βράδυ με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Ματίας Ναχουέλ και ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τους ερυθρόλευκους. Όμως η ισπανική ομάδα  πρόλαβε τον Ολυμπιακό και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αργεντινού (με ισπανικές ρίζες) ποδοσφαιριστή στους Πειραιώτες, χωρίς όμως να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναχουέλ έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και πλέον και επίσημα θεωρείται παίκτης των ερυθρόλευκων.

Ο Ναχουέλ γεννήθηκε στην Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα στο Ροζάριο αλλά η πρώτη ομάδα του ήταν η Βιγιαρεάλ καθώς μένει από μικρή ηλικία στην Ισπανία. Στα κίτρινα υποβρύχια δεν καθιερώθηκε και τα τελευταία δύο χρόνια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον έκτο όμιλο του Europa League, Μπέτις. Στους Ανδαλουσιανούς κατέγραψε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ την περσινή σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα Β’ αλλά και στις μικρές ηλικίες της εθνικής Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ: «Η Βιγιαρεάλ και ο Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Ισπανο-αργεντίνου μέσου Ναχουέλ Λέιβα. Η Βιγιαρεάλ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ναχουέλ Λέιβα για την αφοσίωση και την προσήλωσή του ως παίκτης της ομάδας και του εύχεται τα καλύτερα για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα».

Δείτε την ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ