Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τουλάχιστον τρεις αλλαγές

Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τουλάχιστον τρεις αλλαγές

Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν με την απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τρεις τουλάχιστον αλλαγές στην βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε προχθές βράδυ κόντρα στην Μπέρνλι τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν ξανά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Πειραιά φιλοξενεί αύριο βράδυ τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Στόχος φυσικά των ερυθρόλευκων είναι να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στην Σούπερ Λίγκα και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τρεις τουλάχιστον αλλαγές στην βασική εντεκάδα της ομάδας του, σε σχέση με το αρχικό σχήμα των πειραιωτών στην προχθεσινή αναμέτρηση απέναντι στη Μπέρνλι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας του για το αυριανό ματς με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Θυμίζουμε πως τρεις αλλαγές στην βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων είχε κάνει ο 48χρονος προπονητής και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μιλήσει στους παίκτες του για τον αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων και θα ζητήσει να δείξουν προσοχή και συγκέντρωση. Ο Μαρτίνς θα αναλύσει στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ και αναμένεται να δείξει στους ερυθρόλευκους, στιγμιότυπα από τον αγώνα της ομάδας των Ιωαννίνων με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ