Με Σάκχοφ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Με Σάκχοφ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους Εβγέν Σακχόφ και Αμρ Ουάρντα για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου.

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην Μπενφίκα, πραγματοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός από την στιγμή που δεν είχε στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βαρέλα, έβαλε δίπλα στον Κρέσπο τον Χατσερίντι. Η δεύτερη αλλαγή ήταν στη μεσαία γραμμή με τον Σάκχοφ να παίρνει τη θέση του Κάνιας. Ενώ η τρίτη ήταν αυτή της χρησιμοποίησης του Ουάρντα στη θέση του Λημνιού.

Ο Δικέφαλος με βάση τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε θα παίξει σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μάτος, αριστερά τον Βιεϊρίνια και στο κέντρο της άμυνας τους Χατσερίντι και Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σάκχοφ και Μαουρίσιο. Στις πτέρυγες οι Ουάρντα και Ελ Καντουρί, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ