Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης επικράτησε της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο με σκορ 2-0. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Πάκο Ερέρα μετά τη 2η νίκη των κίτρινων στο πρωτάθλημα.

 

Χουλιάν Κουέστα

Θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ισπανός τερματοφύλακας, καθώς ο Άρης περιόρισε την ΑΕΛ σε παθητικό ρόλο. Όποτε χρειάστηκε, πάντως, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του.

Μανώλης  Τζανακάκης

Καλή παρουσία από τον αμυντικό του Άρη , που δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Φραν  Βέλεθ

Έβγαινε πάντα πρώτος  στην μπάλα και κέρδισε όλες , σχεδόν, τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς. Μετά το 80ο λεπτό φάνηκε να μένει από δυνάμεις.

Γιώργος  Δεληζήσης

Πολύ καλή εμφάνιση από τον αρχηγό του Άρη. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, απομάκρυνε κάθε κίνδυνο για την εστία του Κουέστα, ενώ μαζί με τον Βέλεθ συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Γιώργος  Βαλεριάνος

Ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε σημαντικά και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, δίνοντας στηρίγματα πότε στον Γκαρσία και πότε στον Γκάμα.

Μιτζέν  Μπάσα

Αδιάκοπο τρέξιμο από τον Αλβανό μέσο. Ένα «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή του Άρη, που βοήθησε σημαντικά στο να πάρει η ομάδα του τον έλεγχο του κέντρου  από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ πέρασε και αρκετές κάθετες πάσες προς τους επιθετικούς.

Χαβιέ  Ματίγια

Ο Ισπανός ήταν «μπλοκαρισμένος» στο πρώτο ημίχρονο, από την εξαιρετική μεσοαμυντική λειτουργία της Λάρισας.  Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε σημαντικά στο να καταφέρει ο Άρης να σπάσει την διπλή ζώνη άμυνας  των φιλοξενουμένων.

Μπρούνο Γκάμα

Ο Πορτογάλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο. Με την ταχύτητα, την τεχνική του κατάρτιση , αλλά και τις κάθετες πάσες του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Λάρισας. Στο 67ο λεπτό  δεν του δόθηκε πέναλτι, καθώς ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ματέο  Γκαρσία

Μπορεί να μην έφτασε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης του αγώνα με την Λαμία, όμως, βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της  ομάδας του. «Σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ντιγκινί, χορεύοντας πρώτα την άμυνα της Λάρισας.

Νικολά  Ντιγκινί

Έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να χρισθεί σκόρερ, δεν το έβαλε, όμως, κάτω και κατάφερε, τελικά να σκοράρει «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του. Μαχητικός, πάντα μέσα στις φάσεις, έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς.

Χαμζά  Γιουνές

Ο Τυνήσιος δείχνει ότι είναι «killer» όταν βρεθεί σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή.  Εκτός από το γκολ που πέτυχε, είχε και ένα δοκάρι (στο 71΄), ενώ με τις κινήσεις του δημιούργησε προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Λάρισας.

AΛΛΑΓΕΣ

Νικολάς  Κολάσο

Ο Ερέρα τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να κρατήσει την μπάλα και αυτό ακριβώς έκανε.

Άλεξ Μενέντεθ

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Θωμάς Ναζλίδης

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ