Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Χωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, Δείτε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη, κερδίζοντας με 1-0 τον Πανιώνιο, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση. Παρότι ο Δικέφαλος δεν ήταν τόσο καλός, είδε στο τέλος να του ακυρώνει ο Παπαπέτρου ένα καθαρό γκολ του Ακπόμ ως οφσάιντ, με εντελώς λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Βασίλη Καμπούρη, παρότι ο Άγγλος καλύπτονταν τουλάχιστον τρία μέτρα!

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Αυτή τη φορά απέφυγε τα λάθη (που έκανε στη ρεβάνς με την Μπενφίκα) και είχε σωστές τοποθετήσεις και καλές αποκρούσεις στις φάσεις που έκανε ο Πανιώνιος.

Λέο Μάτος: Δεν έπιασε σπουδαία απόδοση και είχε θέματα στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από τον καλύτερο δεξιό μπακ στην Ελλάδα.

Βιεϊρίνια: Ούτε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε καλή μέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό, καθώς όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Χατσερίντι: Έκανε συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι του λείπει η ταχύτητα, αλλά έχει την εμπειρία να καλύπτει την αδυναμία του. Σταδιακά μπαίνει καλύτερα στο πνεύμα της ομάδας.

Κρέσπο: Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αλάνθαστος. Διανύει περίοδο καλής φόρμας και αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη της άμυνας του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.

Σάκχοφ: Συνολικά έκανε καλό ματς, παρότι δεν έπιασε τοπ απόδοση. Έβγαλε την ασίστ στον Ελ Καντουρί στο γκολ του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα χαφ.

Μαουρίσιο: Δεν έπιασε καλή απόδοση. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν για να κυριαρχεί καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Όλοι περιμένουν τη βελτίωσή του στη συνέχεια.

Πέλκας: Καιρό είχαμε να δούμε τόσο κακή εμφάνιση από τον Πέλκα. Δεν μπόρεσε ούτε ρήγματα να δημιουργήσει, ούτε να μοιράσει σωστά την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ περιμένει σαφώς περισσότερα από αυτόν.

Ελ Καντουρί: Δεν ήταν κακός, χωρίς όμως να ξεχωρίσει κιόλας. Ωστόσο ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης, το οποίο ήταν τελικά αυτό που χάρισε στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς.

Ουάρντα: Ήταν δραστήριος, δημιούργησε ρήγματα, αλλά του έλειψαν οι καλύτερες μεταβιβάσεις και τα σωστότερα τελειώματα. Σταδιακά μπαίνει καλύτερα στο πνεύμα της ομάδας.

Πρίγιοβιτς: Ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα. Ήταν από τα χειρότερά του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ακπόμ: Μπήκε στη θέση του Πέλκα και ήταν δραστήριος. Πέτυχε ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Λημνιός: Μπήκε στη θέση του Ελ Κανουρί (ο οποίος τραυματίστηκε) και βοήθησε τη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ στο ανασταλτικό κομμάτι.

Κάνιας: Μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στην θέση του Πρίγιοβιτς για να βοηθήσει ανασταλτικά αλλά έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ