Ψηφίστε τον MVP της 2ης αγωνιστικής (γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 2ης αγωνιστικής (γκάλοπ)

Επιλέξτε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, μέσω του poll που διενεργεί «to10.gr».

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, με όλες τις μεγάλες ομάδες να κερδίζουν και να κάνουν το 2Χ2. Κάθε εβδομάδα η ιστοσελίδα μας θα διενεργεί γκάλοπ στο οποίο εσείς θα μπορείτε να ψηφίζετε. Οι πέντε παίκτες που ξεχωρίσαμε αυτή τη φορά, είναι οι Ντανιέλ Ποντένσε (Ολυμπιακός), Μάριος Οικονόμου (ΑΕΚ), Χαμζά Γιουνές (Άρης), Γιάννης Μπουζούκης (Παναθηναϊκός) και Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ).

Μάριος Οικονόμου
Ο Ελληνας αμυντικός έκανε πολύ καλό ματς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να καταφέρει η ΑΕΚ να φύγει με τη νίκη απέναντι στον Αστέρα (σκορ 1-0), μέσα σε από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος όμως είναι η Τρίπολη. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και γενικότερα δεν επέτρεψε στους αντίπαλους επιθετικούς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Χαμζά Γιουνές
Ο Τυνήσιος επιθετικός δεν είχε καταφέρει να «φανεί» στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο. Ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά είχε αρχικά δοκάρι και στη συνέχεια γκολ, με το οποίο οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ, επικρατώντας τελικά των Θεσσαλών με 2-0.

Γιάννης Μπουζούκης
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό, ώστε το τριφύλλι να επικρατήσει της Λαμίας με 3-1 στο ΟΑΚΑ. Σκόραρε στο 15’, δείχνοντας πως διαθέτει ποιότητα και πως δεν φοβάται να σηκώσει τη βαριά φανέλα του τριφυλλιού.

Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Πορτογάλος επιθετικός/εξτρέμ δείχνει σε κάθε παιχνίδι την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει. Στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, αποτελούσε συνεχή «βραχνά0» για την αντίπαλη άμυνα, ενώ σημείωσε το τρίτο γκολ των Πειραιωτών στο 55’.

Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει με 1-0 και να πάρει μια πολύτιμη νίκη στη μάχη του τίτλου. Το χρυσό γκολ για τους ασπρόμαυρους σημείωσε ο Ελ Καντουρί, o οποίος ναι μεν δεν… έθελξε με την απόδοσή του, ωστόσο ήταν εκείνος που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον δικέφαλο.

Εσείς μπορείτε να ψηφίζετε στο σχετικό γκάλοπ στο «to10.gr» τον πολυτιμότερο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ