Σέλουκ : «Ο Τουρέ θέλει να επαναφέρει τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει, θα στεναχωρήθηκε ο Σαββίδης»

Σέλουκ : «Ο Τουρέ θέλει να επαναφέρει τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει, θα στεναχωρήθηκε ο Σαββίδης»

Ο Ντμίτρι Σέλουκ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέστρεψε ο Γιαγιά Τουρέ στον Ολυμπιακό ενώ είχε και άλλες προτάσεις τονίζοντας πως θα στεναχωρηθεί ο Σαββίδης γιατί ο Ολυμπιακός δυναμώνει.

Ο Γιαγιά Τουρέ είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει πριν 12 χρόνια όταν άφηνε τον Πειραιά για τη Μονακό. Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έκανε την υπέρβαση και έφερε τον διεθνή Αφρικανό στην ομάδα του λιμανιού δημιουργώντας κλίμα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Ο μάνατζερ του Τουρέ, Ντίτρι Σέλουκ μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα «sport24.ru» για τη μεγάλη αυτή μεταγραφή τονίζοντας ότι ο Ιβοριανός επέστρεψε σπίτι του. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τουρέ αρνήθηκε πολλές προτάσεις άλλων ομάδων ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως στεναχωρήθηκαν με τη μεταγραφή του Τουρέ στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέλουκ: «Ήταν η ομάδα που «έφτιαξε» το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Γιαγιά ποτέ δεν ξέχασε την ευγένεια, την ζεστασιά και την αγάπη που αισθάνθηκε παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε σε ένα από τα ποδοσφαιρικά του σπίτια. Είχαμε αρκετές προσφορές και μάλιστα μια εξ αυτών έφτανε στα 50 εκατ.ευρώ για τρία χρόνια, όμως, ο Τουρέ βάζει οικογενειακούς λόγους πάνω από τα χρήματα.

Ήθελε να πάει σε μια ομάδα που να παίζει στο Champions League, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός φέτος θα βρίσκεται στο Europa League. Θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που πρέπει. Να είναι ηγέτης. Ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα πιο δυνατός με τον Γιάγια και πιστεύω ότι έχει στεναχωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ καθώς θα κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός δυναμώνει ξανά».

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League όπου ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τη Μίλαν και ανέφερε σχετικά: «Ο Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε με τον Γιάγια για να του ευχηθεί καλή τύχη και η αλήθεια είναι θα τον ήθελε στη Μίλαν»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ