ΑΕΚ : Παίρνει οριστικές αποφάσεις για μεταγραφή

ΑΕΚ : Παίρνει οριστικές αποφάσεις για μεταγραφή

Αποφασίζουν στην ΑΕΚ για να αποκτήσουν χαφ μέχρι το βράδυ –Το… παράθυρο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει πετύχει κάθε στόχο που έβαλε από την αρχή της σεζόν μέχρι την πρώτη διακοπή, αλλά η δουλειά ποτέ δεν σταματά. Γιατί η σεζόν είναι… μαραθώνιος και η περσινή επιτυχία είναι «οδηγός».

Η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι μπήκε στους ομίλους του Champions League με δύο προκρίσεις (επί της Σέλτικ και της Βίντι με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες) και έχει κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Super League με ένα διπλό-χρυσάφι στην Τρίπολη. Σε έδρα που δύσκολα θα περάσει με διπλό άλλη ομάδα φέτος.

Οι «κιτρινόμαυροι» όμως μετά το ματς του Σαββάτου στην Αρκαδία «δούλεψαν» εντατικά πάνω στην προοπτική απόκτησης χαφ. Η ΑΕΚ εξετάζει ελεύθερους ποδοσφαιριστές και μόνο αν βρει ότι κάποιος θα της κάνει και θα ταιριάζει σε αυτά που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προχωρήσει. Διότι η Ενωση θα μπορούσε πολύ άνετα μέχρι την Παρασκευή να πάρει χαφ απλά για να αυξήσει αριθμητικά τις λύσεις της στον άξονα, αλλά όχι και ποιοτικά. Και ο Ουζουνίδης δεν το θέλει αυτό και έβαλε «Stop». Ειδικά από την στιγμή που βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ ο Μοράν και ο Αϊντάρεβιτς.

Η ΑΕΚ τσέκαρε Ραντόγια και Γιάγιαλο μέχρι τέλους, περίμενε τον αποκλεισμό του Ερυθρού Αστέρα από τους ομίλους του Champions League για να πάρει τον Κρστίτσιτς, ενώ δεν «ψήθηκε» στο θέμα Αγκου για να τον αποκτήσει τελικά. Άρα σημαίνει ότι αν ήθελε ο Ουζουνίδης θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει μεταγραφή… απλά για να γίνει.

Ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να προλάβει να κάνει προσθήκη χαφ εντός της διορίας για να τον δηλώσει στην UEFA για τα ματς του ομίλου του Champions League.

Πάντως, υπάρχουν και αρκετές απόψεις εντός ΑΕΚ που αναφέρουν ότι θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο απόκτησης μέσου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Άρα για έναν χαφ που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ματς Super League ή Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ