Παναθηναϊκός : Ξεμένει από χαφ ο Ουζουνίδης – Χωρίς Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός : Ξεμένει από χαφ ο Ουζουνίδης – Χωρίς Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες στο Περιστέρι

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν προλαβαίνει το ματς στο Περιστέρι, από το οποίο έχει δηλωθεί να απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει τράβηγμα και αναμένεται να χάσει τις περισσότερες προπονήσεις της εβδομάδας και ως εκ τούτου να απουσιάσει από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το ερχόμενο Σάββατο, όπως σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι.

Μια απουσία που έρχεται για να μειώσει ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα. Κι αυτό, διότι ο Παναθηναϊκός έχει δηλώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι (έχει συμπληρώσει κάρτες).

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, πως ο Παναθηναϊκός θα πάει να δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι χωρίς δύο βασικότατους και από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής. Τον καλύτερο Έλληνα που διαθέτει (και κορυφαίο στο ματς με την ΑΕΚ) Δημήτρη Κουρμπέλη και φυσικά ίσως τον πλέον ποιοτικό ποδοσφαιριστή του στη μεσαία γραμμή, τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Όσο για τους αντικαταστάτες τους, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσει ο Ουζουνίδης, ωστόσο ο Μουνιέ ως αντί – Βίγια και ο Ρέις ως αντί – Κουρμπέλης είναι οι δύο επικρατέστεροι για να αγωνιστούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ