ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Στέφανο Αθανασιάδη

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Στέφανο Αθανασιάδη

Το μπαμ του Σεπτεμβρίου έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς συμφώνησε με τον Στέφανο Αθανασιάδη για συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 200.000 ευρώ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αναζητούσαν από την λίστα των ελεύθερων παικτών, έναν επιθετικό που θα τους βοηθούσε στον τομέα του γκολ. Η ομάδα των Ιωαννίνων, είχε επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη που έχει λύσει το συμβόλαιο του με τη Μακάμπι Χάιφα και αναζητούσε ομάδα στην Ελλάδα για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

O ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα με πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις που κράτησαν δύο περίπου ώρες ήρθαν σε συμφωνία με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 200.000 ευρώ.

Ο 28χρονος επιθετικός που έχει ξεκινήσει προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο  θα ανέβει άμεσα στους Ζωσιμάδες για να ξεκινήσει προπονήσεις. Εκεί θα βρει και τον φίλο του Γιάννη Μυστακίδη που ήταν συμπαίκτες στον Δικέφαλο. Ο Κλάους στον ΠΑΣ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «9»

Η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1.86μ. και στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού ως δανεικός και στη Μακάμπι Χαϊφα του Ισραήλ. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες μας U19, U21 και ανδρών.

Ο «Κλάους» κατά την άφιξη στα Ιωάννινα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα του ΠΑΣ για να πετύχει τους στόχους του. Τα υπόλοιπα τα λέμε στο γήπεδο.»

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ