Ανοιχτές οι μεταγραφές στις χώρες της… 2ης ευκαιρίας!

Ανοιχτές οι μεταγραφές στις χώρες της… 2ης ευκαιρίας!

To10.gr παρουσιάζει τις τέσσερις χώρες στις οποίες ακόμη γίνονται μεταγραφές. Οι Ευρωπαίοι και οι Αραβες και τα σενάρια για πώληση-έκπληξη!

Οι μεταγραφές τελείωσαν και οι περισσότερες «ανοιχτές» ευρωπαϊκές αγορές «έκλεισαν» από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Αυγούστου. Με αποτέλεσμα, πλέον το μεταγραφικό παιχνίδι να παίζεται με τους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι, αλλά και με χώρες που δεν έχουν ολοκληρώσει των κύκλο των μεταγραφών τους και δεν ακολουθούν πιστά τη διεθνή ντιρεκτίβα της FIFA.

Κάτι, ωστόσο, που είναι προαιρετικό για ορισμένες ομοσπονδίες. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμη κάποια σημαντικά πρωταθλήματα, που μπορούν να υποδεχθούν ποδοσφαιριστές που… περισσεύουν από τις ελληνικές ομάδες ή ακόμη και να πληρώσουν αδρά για να τους αποκτήσουν. Με το δεύτερο σκέλος να είναι, βεβαίως, και το πιο σημαντικό στην κουβέντα μας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του TMS της FIFA, λοιπόν, 4 είναι οι χώρες που συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφές και αποτελούν εν δυνάμει προορισμούς για ποδοσφαιριστές των ελληνικών ομάδων. Αναλυτικά πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στις «ανοιχτές» αγορές:

* Στην Τσεχία στις 8 Σεπτεμβρίου
* Στο Κατάρ στις 13 Σεπτεμβρίου
* Στο Ισραήλ στις 17 Σεπτεμβρίου
* Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 2 Οκτωβρίου.

Αγορές που διαχρονικά αποτελούν… αποκούμπι για ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει το… τρένο της μετακίνησής τους σε μια ομάδα ή ένα πρωτάθλημα πρώτης γραμμής και βρίσκουν ένα καλό και αξιοπρεπές συμβόλαιο, λύνοντας παράλληλα τα χέρια των ομάδων τους.

Μάλιστα, ειδικά οι ομάδες από το Κατάρ και τα Εμιράτα, είναι από αυτές που πάντοτε προσφέρουν… ετεροχρονισμένα δώρα στις ομάδες και τους παίκτες, πληρώνοντας πολύ μεγάλα ποσά για να δελεάσουν τους στόχους τους. Μάλιστα, ήδη τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι ετοιμάζονται προτάσεις έκπληξη σε ελληνικές ομάδες, από τις αραβικές χώρες. Προτάσεις με πολλά μηδενικά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ