Ολυμπιακός : «Τρελαμένος» ο Τουρέ

Ολυμπιακός : «Τρελαμένος» ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ απολαμβάνει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, είναι φτιαγμένος με τον κόσμο της ομάδας και ανυπομονεί να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η επιστροφή του Γιάγια Τουρέ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού, οι οποίοι ανυπομονούν να ξαναδούν τον Ιβοριανό παικταρά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Πέρα όμως από τους φίλους των Πειραιωτών και ο ίδιος ο Τουρέ είναι τρελαμένος με την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε και θέλει πως και πως να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Αφρικανός μέσος δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ δεν είναι τυχαίο πως άλλαξε το φόντο στο προφίλ του στο Τwitter, βάζοντας μία φωτογραφία από την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει την προσμονή του να αγωνιστεί ξανά στους ερυθρόλευκους ενώ δείχνει και τον δικό του ενθουσιασμό για την επσιτροφή του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Τουρέ κάνει διπλές προπονήσεις στου Ρέντη προκειμένου να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν, ενώ να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός τη χθεσινή μέρα (Παρασκευή) είχε ρεπό, όμως ο Ιβοριανός βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας τη δίψα του προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σύντομα.

Δείτε το προφίλ του Τουρέ στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ