Τα δεδομένα για τους τραυματίες στον Άρη

Τα δεδομένα για τους τραυματίες στον Άρη

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό (7/10) πρόγραμμα για τους παίκτες των κιτρινόμαυρων, ενώ οι Πέρεθ και Αλφαρελά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι Ράτσιτς και Μεντίλ συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέβασε την ένταση και το σημερινό (7/10) πρόγραμμα των παικτών του Άρη περιελάμβανε διπλή προπόνηση στο Δασυγένειο. Οι Κάρλες Πέρεθ και Μιγκέλ Αλφαρελά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αντίθετα, οι Ούρος Ράτσιτς και Χαμζά Μεντίλ συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του, επίσης, για τις επόμενες μέρες τους διεθνείς Μορουτσάν, Ρόουζ και Χαρούπα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο (υψηλής έντασης) και τακτική, ενώ το απόγευμα ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική.

Οι Κάρλες Πέρεθ και Μιγκέλ Αλφαρέλα έκαναν ατομικό, ενώ οι Ούρος Ράτσιτς και Χαμζά Μεντίλ συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Ολιμπίου Μορουτσάν και Λίντσεϊ Ρόουζ, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ρουμανίας και του Μαυρίκιου αντίστοιχα, καθώς και ο Κώστας Χαρούπας, ο οποίος κλήθηκε στην εθνική Νέων (U19).

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ