Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαδόπουλος : «Διαπιστώνουμε θετική διάθεση για τη Νέα Τούμπα»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ και στέλεχος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βλέπει με καλό μάτι τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο του Δικέφαλου του Βορρά.

Παπαδόπουλος : «Διαπιστώνουμε θετική διάθεση για τη Νέα Τούμπα» | to10.gr

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (ως αντιπρόεδρος του ΑΣ αλλά και εκπρόσωπος στο ΔΣ της ΠΑΕ) περιμένει αυτή τη φορά την υλοποίηση των υποσχέσεων που έχει δώσει η Πολιτεία στον ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν παρών το πρωί στη συνάντηση που έγινε στην Τούμπα μεταξύ των στελεχών του Δικέφαλου και του Πάνου Καμμένου, ο οποίος υποσχέθηκε την παραχώρηση μιας έκταση έξω από το σημερινό γήπεδο για να ανεγερθεί το νέο.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε στο σάιτ του ΑΣ ΠΑΟΚ και είπε: «Σε συνέχεια των πρωθυπουργικών εξαγγελιών για την κυβερνητική πρόθεση να παραχωρηθούν στρέμματα του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη δημιουργία νέου γηπέδου, σύμφωνου με τους μοντέρνους κανόνες ασφαλείας και με βάση τα διεθνή standards, πραγματοποιούνται συναντήσεις, στις οποίες καταρχήν διαπιστώνεται η θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, με σκοπό την υλοποίηση της νομοθετικής ρύθμισης που απαιτείται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από