ΠΑΟΚ : Βασικός με ΟΦΗ ο Ακπόμ, παίρνει χρόνο και ο Καρέλης

ΠΑΟΚ : Βασικός με ΟΦΗ ο Ακπόμ, παίρνει χρόνο και ο Καρέλης

Ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δίνει το δικαίωμα στον Τσούμπα Ακπόμ να ξεκινήσει ως βασικός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Νίκος Καρέλης.

Η απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, από τους αγωνιστικούς χώρους για το επόμενο 10ήμερο, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, δεν σόκαρε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά τους στεναχώρησε. Αυτό θα συνέβαινε σε κάποιες άλλες εποχές, όχι όμως τώρα. Σίγουρα το να χάνεις τον πρώτο σκόρερ της ομάδας δεν είναι ότι το καλύτερο όταν έχεις να δώσεις μια σειρά από δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες όπως είναι αυτοί με Τσέλσι και ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν είναι Πρίγιοβιτς, όμως μπορούν να δώσουν λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που προέκυψε από σήμερα. Την θέση του τραυματία Πρίγιοβιτς αναμένεται να πάρει όπως όλα δείχνουν, ο Τσούμπα Ακπόμ. Ο Άγγλος επιθετικός, που είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός στην 11αδα του Δικεφάλου. Για τον 22χρονο επιθετικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, απέναντι στον ΟΦΗ, να δείξει το ταλέντο του και τις ικανότητές του. Να πάρει ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι.

Εκτός από τον Τσούμπα Ακπόμ, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Νίκος Καρέλης. Το «κοπέλι» θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, από την ώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και μάλιστα σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για τον ίδιο καθώς θα επιστρέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στην πόλη που γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα του Εργοτέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ